5 erori de evitat în prezentările video

  • Postat de admin
  • La data de November 14, 2019
  • 0 Comentarii

În ziua de astăzi, video-ul este unul dintre cele mai importante moduri de a transmite un mesaj online către potențialii clienți.

Cu toate acestea, pentru realizarea unor prezentări video de succes, este important să eviți unele erori caracteristice:

Discurs cu o introducere prea mare

Durata de atenție a unui utilizator în mediul online este limitată. Așadar, este important ca acesta să asculte într-un timp cât mai scurt ceea ce este important pentru tine. Câteva cuvinte în acest sens sunt suficiente.

Calitate slabă a sunetului

Într-o prezentare video, sunetul este deseori neglijat. Cu toate acestea, volumul sonorului este la fel de important ca mesajul în sine. Specialiștii recomandă ca microfonul să fie situat cât mai aproape de persoana care vorbește și de asemenea, să se efectueze înainte, testări ale sunetului (probe de microfon).

Un discurs care nu este fluent

Discursul persoanei din video trebuie să fie fluent, fără întreruperi, sunete caracteristice de ezitare sau zgomote de fundal. Este important să existe vorbire liberă cu aspectele care se doresc evidențiate și cu exemplificări.

Când nu zâmbiți

Este mult mai interesantă și mai captivantă o persoană care zâmbește decât cineva al cărei discurs este tern și nu exprimă nicio emoție. Persoanele care zâmbesc atunci când vorbesc, sunt considerate carismatice și inspiră încredere.

Nu există un “call-to-action”

Este important de avut în vedere că scopul video-ului este invitarea utilizatorului să descarce un e-ebook, un ghid, să cumpere o carte, să completeze un formular, etc. Video-ul permite optimizarea unei prezentări a companiei voastre, a produselor, oferind o viziune diferită în raport cu o imagine fixă. Companiile care utilizează eficient video-urile pot economisi timpul de navigare al vizitatorului pe site, o prezentare optimă de produs.

Etichete: articol, prezentări video, promovare eficientă în social media
Publicat in categoria: Comunicare si PR
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook

0 Comments

Lasa un mesaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *