Marketingul serviciilor de sănătate

Îmbunătățim comunicarea cu pacienții și concepem strategii de marketing eficiente pentru a crește vizibilitatea brandului tău.

Agenția Mk Business oferă soluții pentru crearea și susținerea unei identități vizuale complexe care să rezoneze cu pacienții, îmbunătățindu-le experiența la interacțiunea cu centrul de sănătate. Fie că administrezi o clinică sau un cabinet în domeniul medical, soluțiile noastre vor aduce rezultate și te vor ajuta să obții o creștere a vânzărilor.

Alt Text
Alt Text

Solutii pe care le oferim centrelor medicale

Content marketing și servicii copywriting

Scriem conținut valoros, personalizat pentru fiecare client și adaptat nevoilor   pacienților săi. Content marketing-ul nu se limitează doar la articole pe site ci cuprinde și informațiiile publicate în presă, social media precum și newslettere ori emails marketing. Dezvoltăm conținut pentru social media (texte, imagini, gif-uri, video-uri) axat pe nevoile clientului si publicului țintă, legat de diverse boli, simptome, tratamente, proceduri ori conținut specific unor campanii publicitare.      

Strategie de marketing                             

Concepem Ebook-uri educative, creăm strategii de marketing pentru loializare, si strategii la nivelul mixului de marketing, menite să îmbunătățească experiența pacienților și să ajute la creșterea vânzărilor.

Corporate Branding

Construirea unui brand puternic în domeniul serviciilor de sănătate este o mare provocare în contextul în care multe dintre clinicile și cabinetele medicale concurente pun accent pe promovare. Decizia pacienților de a accesa anumite servicii medicale sunt conturate de mai multe aspecte dintre care: vizibilitatea clinicii respective, experiența pe care o are pacientul în relația cu clinica, calitatea serviciilor medicale de care beneficiază și implicit materialele de marketing.

 

Grafică publicitară

Concepem broșuri, pliante, cărti de vizită. Pentru materialele create ne punem în locul pacientului astfel încât să ne asigurăm ca limbajul este ușor înteles de catre pacient iar imaginile si mesajele utilizate să evidențieze atuurile clinicii ori cabinetului medical.

Alt Text

Beneficiile apelării la o agenție specializată

  • Strategii personalizate de promovare online și offline.
  • Măsurare nivel de satisfacție al pacienților & clienților.
  • Creștere notorietate clinică sau centru de înfrumusețare
  • Strategii eficiente de marketing cu rezultate pe termen lung.
  • Îmbunătățire experiență clienți & pacienți
  • Strategie de comunicare puternică și diferențiată
  • Atragere și loializare pacienți & clienți

Alt Text

10 strategii de marketing eficiente în domeniul sănătății

Cele mai bune planuri de marketing pentru asistență medicală integrează eforturile online și offline multicanal, bine direcționate și specifice pentru a stimula creșterea și implicarea. Toate acestea sunt axate pe indicatori cheie de performanță și pe randamentul investiției…Citește mai mult

Alt Text

Cum promovezi eficient serviciile de telemedicină?

Noua normalitate crează oportunități de marketing în ceea ce privește serviciile medicale oferite la distanță. Telemedicina a devenit un instrument puternic pe scară largă, întrucât serviciile bazate pe tehnologie în mixul de asistență medicală pot ajunge la mulți pacienți…Citește mai mult

Alt Text

12 moduri de a reduce timpii lungi de așteptare ai pacienților

Contextul pandemiei a accelerat anumite schimbări la nivelul afacerilor inclusiv în domeniul sănătății, punând accent pe digitalizare și implicit pe îmbunătățiri care au ca impact reducerea timpilor de așteptare ai pacienților, ceea ce ajută inclusiv la creșterea veniturilor companiei…Citește mai mult

Media