Despre noi

MK BUSINESS este o agenție de marketing orientată spre client, specializată în comunicare integrată de marketing, oferind servicii de PR, social media, dezvoltare conținut, corporate branding, strategie marketing și design grafic. Deținem peste 12 ani de experiență în domeniul PR & Marketing iar soluțiile noastre creează valoare și dezvoltă afaceri.

În ultimii ani am colaborat cu clienți din industrii diferite: clinici medicale, companii farma, dezvoltatori imobiliari, firme organizatoare de cursuri și evenimente, edituri, tipografii, diverși retaileri. Credem în dezvoltarea unor campanii eficiente și construim mixul ideal de soluții ce garantează creșterea ratei de conversie.

Valorile noastre:

Performăm prin calitatea serviciilor noastre și ne implicăm cu totul în fiecare proiect pe care îl desfășurăm.

Integritatea, încrederea ne ghidează acțiunile și ne dorim să menținem la un standard înalt aceste valori pentru că influențează succesul colaborării noastre.

Suntem interesați să dezvoltăm parteneriate noi pe termen lung cu companii din domenii diverse. În acest mod, putem face schimb de experiențe care să ne ajute să oferim împreună, clienților noștri, o experiență cât mai bună.

Relația de comunicare cu clienții, colaboratorii și partenerii noștri de afaceri se bazează pe transparență și claritate.Suntem de părere că o comunicare eficientă, fără informații lipsă poate rezolva multe dintre potențiale probleme, devenind astfel cheia pentru o colaborare de succes pe termen lung.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este a implementa servicii de înaltă calitate, de a dezvolta afacerile clienților noștri, devenind un partener pe termen lung care să susțină creșterea brandurilor. Oferim soluții sustenabile și servicii eficiente de marketing pentru companiile mici și mijlocii.

Servicii pe care le oferim: