De ce ai nevoie de un copywriting profesionist?

Comunicarea este esențială pentru orice companie, însă pentru a avea un efect notabil, este foarte important modul în care comunici. Sunt necesare texte de impact, care transmit multe informații în cuvinte cât mai puține și care să convingă rapid. Strategiile de marketing prin conținut va ajuta afacerea ta să obțină mai multă vizibilitate în Google, mai mult trafic în Social Media, mai mulți clienți noi, mai multe conversii/vânzări.

 

Alt Text
Alt Text

Cum abordăm?

Pentru fiecare proiect avem o abordare specială în care ținem cont de evidențierea caracterului unic al brandului sau punerea în valoare a elementelor sale caracteristice. Lucrăm într-un mod dinamic, care ne permite să înțelegem în profunzime obiectivele afacerii și tehnicile prin care putem ajuta la îndeplinirea acestora. Studiem piața, analizăm competiția, venim cu sugestii, concepem propuneri și strategii astfel încât să conturăm o abordare ce oferă valoare, unicitate și autoritate brandului. Oferim servicii de copywriting pentru afacerea ta.

Alt Text

Avantajele apelării la profesioniști în domeniu

  • Conținut de calitate
  • Creează încredere
  • Crește notorietatea brandului
  • Conținut unic si mesaje convingătoare
  • Afacerea ta se diferențiază de concurență
  • Obținere un trafic mai mare pe site
  • Atragere clienți noi
  • Creștere profit companie

Alt Text
Alt Text

Content marketing

Promovarea unei afaceri este susținută prin mesaje, atât în mediul online cât și offline. Textele scrise de un copywriter profesionist sunt clare, convingătoare, îndeamnă la acțiune și sunt bazate pe tehnica BAC (Beneficii, Avantaje, Caracteristici). Astfel, potențialii clienți trebuie să vadă beneficiile, să înțeleagă caracteristicile și să își dorească avantajele oferite de produsul sau serviciul afacerii tale.

Concepem texte pentru mai multe tipuri de materiale, dar și texte pentru site. Vă putem ajuta cu redactare comunicate de presă, redactare articole, redactare advertoriale, creare texte pentru site.

Întrebări frecvente

Un specialist în domeniu știe să folosească o semantică potrivită, spunând cât mai multe lucruri în cât mai puține cuvinte. El utilizează un limbaj adaptat audienței, astfel încât mesajul transmis să fie ușor de înțeles de către publicul țintă.

Un copywriter profesionist concepe texte care aduc valoare brandului și se axează pe o abordare din perspectiva – Beneficii, Avantaje, Caracteristici, Call to action. Conținutul creat este clar, convingător și determină o acțiune pentru potențialii clienți.

Conținutul creat trebuie să fie unic și de calitate, să reprezinte valorile brandului și de asemenea să fie relevant pentru audiența afacerii tale. De exemplu, un limbaj sofisticat care conține mulți termeni de specialitate dar care se adresează unei audiențe ce nu are expertiză în acel domeniu, mesajul ar avea un impact foarte scăzut întrucât nu ar fi înțeles pe deplin. Un alt aspect esențial este să existe o bună comunicare cu copywritter-ul, astfel încât acestuia să îi fie transmise  informații, în situația în care există unele limitări specifice ale industriei sau afacerii.

Costul este variabil și poate fi influențat de mai multe aspecte: experiența copywritter-ului în domeniul respectiv, audiența, complexitatea, numărul de cuvinte folosite în articol.

În funcție de tipul textelor dorite, frecvența și numărul de materiale solicitate, oferim posibilitatea clienților noștri să își optimizeze costurile. În măsura în care aveți nevoie frecvent de mai multe categorii de texte ce nu fac parte dintr-un pachet și există unele limitări ale brandului de care trebuie ținut cont pe termen lung, puteți opta pentru un abonament lunar aferent unui anumit număr de ore.

Agenția MK Business concepe texte pentru blog sub forma de articole lunare, texte de prezentare, texte pentru site pagină “Despre noi”, texte pentru site e-commerce, texte pentru site de prezentare, texte pentru email de vânzare.

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa office@mkbusiness.ro în care să menționați: ce tip de texte doriți și termenul când trebuie să fie gata. În cazul articolelor, este important să specificați care este dimensiunea dorită a articolului – numărul estimativ de cuvinte.

Da! Putem publica atât advertoriale cât și comunicate de presă în media. Realizăm o selecție a canalelor media, iar în funcție de obiectivul dorit, audiența și costul aferent fiecărui site, vă vom prezenta mai multe opțiuni care să se potrivească afacerii dvs.

Alt Text

De ce afacerea ta are nevoie de content marketing ?

Content marketing-ul presupune crearea unui conținut de valoare cu scopul de a capta atenția potențialilor clienți prin valoarea materialelor. Indiferent de mărimea afacerii tale, este important să-ți îmbunătățești constant imaginea …Citește mai mult

Alt Text

Care este scopul unui comunicat de presă ?

Promovarea prin comunicate de presă este foarte eficientă pentru orice companie care dorește să anunțe evenimente sau alte informații de interes, având valoare de știre. Comunicatele de presă oferă mai multe avantaje, dintre care…Citește mai mult

Alt Text

Social Media: cât de mult contează conținutul postat?

Rețelele sociale ocupă un rol important în strategia de comunicare a firmei. Majoritatea companiilor folosesc social media având ca obiective: awareness, atragere clienți noi, loializare clienți existenti, creștere număr de abonati la newsletter…Citește mai mult

Media