Cât de important este conținutul de calitate în social media?

Promovarea prin Social Media este esențială pentru orice business și poate ajuta la îndeplinirea mai multor obiective, în funcție de scopul campaniilor desfășurate.

Dintre obiectivele aferente pot fi: awareness, generare trafic pe site, convertire contacte în clienți potențiali, consolidare încredere în produse, stimulare vânzări, creștere satisfacție clienți și percepția pozitivă. Un conținut de calitate va stârni interesul oamenilor, va atrage audiența și va îndemna la acțiune. Vă putem ajuta cu creare conținut pentru social media: texte,imagini, gif-uri, campanii, concursuri.

Alt Text
Alt Text

Un salt către oportunități

Misiunea noastră este să ajutăm business-ul tău să crească. Creăm strategia de conținut pentru social media și direcția de comunicare, venim cu sugestii de campanii/ concursuri si măsurăm rezultatele.

Ne folosim de creativitate, experiență în marketing și comunicare, combinând conținutul informativ și emoționant cu tehnici de marketing inovative pentru a oferi vizibilitatea brandului tău.

Cum să beneficiezi de vizibilitate în Social Media?

Pentru o bună vizibilitate în Social Media, este esențial ca acțiunile de promovare să fie constante și să respecte o linie de comunicare în corelație cu valorile brandului. Consolidarea încrederii și percepția pozitivă a clienților trebuie menținute pe termen lung, iar o strategie Social Media eficientă va ajuta cu siguranță și business-ul tău.

Alege pachetul

Selectează pachetul care ți se potrivește. Succesul unei afaceri constă în a face alegerile potrivite la momentul potrivit.

 

Dorești ofertă personalizată?

Poți opta pentru servicii suplimentare, ori un mix între pachet și alte servicii de promovare pe care le oferim.

Contactează-ne

Completează formularul de contact sau trimite-ne un email la adresa office@mkbusiness.ro

Media

Întrebări frecvente:

În urma discuției cu echipa companiei client, vom identifica aspectele care sunt prioritare la nivelul business-ului, iar ulterior vom seta obiective. Analizăm competiția din industria respectivă, ne folosim creativitatea, conturăm strategii de marketing și comunicare, apoi venim cu soluții care să aducă valoare brandului promovat.

În funcție de nevoile fiecărui business și tipul de campanie publicitară care se desfășoară, vom utiliza mai multe formate disponibile: imagini, articole, gif-uri, video, concursuri, teste, sondaje.

Pachetele afișate (Basic și Business) presupun gestionarea contului de către compania client. În măsura în care veți dori servicii suplimentare care implică și administrarea contului Social Media, ne putem ocupa noi. De asemenea, va fi necesar să ne oferiți drept de acces în cont pentru efectuarea acțiunilor necesare (creare postări, creare event-uri, extragere statistici, rapoarte, etc).

În baza experienței campaniilor publicitare desfășurate până în prezent și a impactului creat în rândul consumatorilor, vă putem ajuta noi să creați oferte pentru a atrage clienți.

Da, puteți opta atât pentru alt pachet Social Media, precum și pentru un mix intre Social Media și alte opțiuni de promovare afișate la categoria „Servicii”, începând din a doua lună de colaborare.

Da, se va alege întâi unul dintre cele 3 pachete afișate pe site. Prețurile pachetelor sunt valabile pentru o durată a contractului de minim 3 luni.